2022-02-24 08:18:22• hírek • közlemény

Mit kínál az Expo Home: Építkezés & Zöld házak kiállítás?

Az Expo Industry Szatmár által szervezett rendezvények részeként kerül sor az Expo Home: Építkezés & Zöld házak elnevezésű eseményre Szatmárnémetiben. Ezidáig tíz építőipari és belsőépítészeti vállalkozás jelezte, hogy a kiállításon bemutatnák termékeiket és szolgáltatásaikat az érdeklődők számára.

Ahogyan az már ismert, a rendezvény célja, hogy egy kötetlen környezetben lehetőséget biztosítson az építőipari vállalkozók és potenciális ügyfeleik részére, hogy kapcsolatba tudjanak lépni egymással, lehetőségük legyen a személyes találkozásra és a közvetlen kommunikációra. Továbbá az esemény az ugyanazon iparágban érdekelt vállalkozások közvetlen interakciójához is helyszínt biztosít.


Az Expo Home: Építkezés & Zöld házak kiállítás főként a következőkre összpontosít: okosmedencék építése, otthoni energiatakarékos megoldások, otthoni hő- és hangszigetelési technológiák, korszerű fűtési és hűtési technikák, illetve légkeverők és hőszivattyúk. Ezzel párhuzamosan pedig professzionális tanácsadási szolgáltatásokat kínálnak mind a lakások felújítását és átalakítását, mind pedig a megújuló energiák és zöldház koncepciókat illetően, utóbbi témák kapcsán az ingatlanfejlesztési szektor képviselőitől kérhetnek az érdeklődők szakszerű eligazítást.


Mint ahogy arról korábban már beszámoltunk, az esemény keretében egy szakmai fórumra és B2B workshopra is sor kerül. Az „Okos város megoldások és technológiák” címmel szervezett konferencia, 2022. február 25-én, 13.00 és 15.00 óra között zajlik majd.


A szakmai fórum tervezett témái között szerepel:

  • Pályázati lehetőségek - Dénes István, a Proenerg Kft. képviselője bemutatja a finanszírozási lehetőségeket
  • Bemutatkozik a Tungsram Group
  • Smart city megoldások – szakmai előadások:           

"SafeCross, vagyis az okos zebra" - Szűcs Alfréd a magyarországi Pearl Enterpises Kft. részéről

  • B2B tárgyalások

A rendezvény másnapján február 26-án 13.00 – 17.00 óra között pedig szakmai találkozóra kerül sor, az alábbi program szerint:

  • 13.00 - 13.15: A konferencia hivatalos megnyitója Bura-Maksay István-Péter főszervező, az Expo Industry Szatmár képviseletében köszönti a jelenlévőket.
  • 13.15 - 13.30: Szakmai előadás és vita „Az építkezések jövője és a passzívházak alapelvei" témában, gyakorlati példák bemutatásával. Az előadást Jurca Constantin – a Zepter Energiahatékonysági Klaszter elnöke tartja.
  • 13.30 - 13.45: Szakmai előadás és vita az „Energetikai auditálás" témájában. Előadó: Márkos Tibor, a Technosam képviselője.
  • 13.45 - 14.00: „Zöld Ház koncepciók” bemutatása - előadó Maiorciac Zsolt, az M Sys Kft. képviselője.  Téma: fotovoltaikus panelek.
  • 14.00 - 14.15: „Zöld Ház koncepciók” bemutatása - előadó Sarkadi Péter, a Talentum Kft. képviselője. Téma: pellet tüzelésű kazánok.
  • 14.15 - 14.30: „Zöld Ház koncepciók” bemutatása - előadó Sebastian-Flaviu Havași, a Havași Kft. képviselője. Téma: ipari és lakossági megoldások a sikeres energetikai átálláshoz.
  • 14.30 - 14.45: „Zöld Ház koncepciók” bemutatása - előadó Florin Ploscar, a Samgec Kft. képviselője. Téma: fotovoltaikus panelek.
  • 14.45 - 15.00: „Zöld Ház koncepciók” bemutatása - előadó Simon Attila, a Kreativ Kft. képviselője. Téma: hővisszanyerős szellőztető rendszerek.
  •  15.00: Kötetlen beszélgetések a konferencia helyszínén és a kiállítói standok körül.

Az esemény fő partnere a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. szatmárnémeti irodája.


A rendezvény helyszíne: Szatmárnémeti, AuShopping bevásárlóközpont, a Cinema One Laserplex galéria területén

A rendezvény iidőpontja: 2022.február 25-27.

Hivatalos megnyitó: 2022. február 25., 16 óra.


Az eseménnyel kapcsolatban bátran kérhetnek bővebb tájékoztatást az alábbi elérhetőségeken:

Főszervező: Bura-Maksay István-Péter

Elérhetőség: +4 0744 977 846, bura.istvan1975@gmail.com


A rendezvény a járványügyi szabályoknak maximálisan eleget téve zajlik majd. A szervezők igyekeznek a helyszínen a lehető legbiztonságosabb körülményeket biztosítani a résztvevők számára.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: